Laat Dranghekdoeken in het oog springen

Dranghekdoeken, ook wel bekend als werfdoeken, helpen om een parcour uit te zetten of mensen op afstand te houden. Ook zijn ze uitermate geschikt als communicatiemiddel. In het oog springende reclame tijdens een evenement? Laat de boodschap van jouw klanten op een hekwerkbanner printen zodat jouw klant verzekerd is van een groot bereik. Bestel je jouw Dranghekdoeken met Banner 510 op werkdagen voor 15.00 uur, dan heb je de Dranghekdoeken de volgende werkdag kant en klaar al in huis.

Maak effectieve reclame van van een afzetting

Hekwerken worden vooral gezien als een middel om een terrein af te bakenen. Maar je kan met een hekwerk zoveel meer! Het is een effectief podium voor buitenreclame. Voor locatiemarketing, verkoopondersteuning of bewegwijzering. Voorzie ze van Dranghekdoeken met foto's vol beleving of informatie over een festival of (sport)evenement.

Enkelzijdig of dubbelzijdig bedrukte Dranghekdoeken

Het Dranghekdoek is in twee varianten leverbaar: enkelzijdig of dubbelzijdig geprint. De enkelzijdige variant is voor bevestiging aan één zijde van het dranghek. Deze variant is standaard voorzien van ringen om de 30 cm rondom het hele doek. Met het dubbelzijdige doek is jouw boodschap aan beide kanten van het dranghek zichtbaar. Na het bevestigen van het dubbelzijdige doek is het dranghek nog steeds makkelijk te verplaatsen. Dit komt door de uitsparingen aan beide zijkanten van het doek. Dranghekdoeken zijn in twee verschillende formaten verkrijgbaar: een variant met een breedte tot 235 cm en een grotere variant met een breedte van 250 cm.

Monteer eenvoudig met Tiewraps

Kies in het keuzemenu voor tiereps om het dranghekdoek makkelijk en snel te bevestigen aan het hekwerk. Kies uit diverse kleuren Tiewraps die passen bij jouw ontwerp.

Kies jouw materiaal

Maak jouw keuze en kies het materiaal wat past:

100% recyclebaar ProPES Outdoor

Outdoor Pro is de voordeligste keus op het gebied van doeken en is exclusief verkrijgbaar via CopyNet. Dit uiterst duurzame, 100% recyclebare (span)doek is opvouwbaar en gemaakt van licht materiaal, zodat je het makkelijk monteert en in een compact pakket kunt versturen. Hierdoor bespaar je op de verzendkosten al vanaf 1,80 m.

Oersterk en brandwerend Banner 510

Banner 510 is dé bekende naam in de markt als het gaat om bannerdoeken van kwaliteit. Dit is een oersterk, PVCdoek dat geschikt is voor (indoor) gebruik in openbare ruimtes zoals op beurzen en evenementen. Banner 510 voldoet aan de strenge Europese brandveiligheidseisen voor openbare gebouwen, B1 volgens DIN 4102.

  Banner 510 Non Woven ProPes
Materiaal PVC doek Polyester Polyester
Formaat

Small*

Enkelzijdig: 208 x 82 cm

Dubbelzijdig: 208 x 174 cm

 

Medium**

Enkelzijdig 215 x 73 cm

Dubbelzijdig 240 x 155 cm

Small*

Enkelzijdig: 208 x 82cm

Dubbelzijdig: 208 x 174 cm

 

Medium**

Enkelzijdig 215 x 73 cm

Dubbelzijdig 240 x 155 cm

Small*

Dubbelzijdig: 208 x 174 cm

 

Medium**

Dubbelzijdig 240 x 155 cm

Afwerking

Enkelzijdig: ringen om de 30 centimeter

Dubbelzijdig: ringen links en rechts

Enkelzijdig: ringen om de 30 centimeter

Dubbelzijdig: ringen links en rechts

Dubbelzijdig: ringen links en rechts
Toepassing Indoor*** en outdoor Outdoor (eventueel indoor) Outdoor (eventueel indoor)
Extra Met B1 certificaat Voor tijdelijke toepassingen Lichtgewicht, 100% recyclebaar en wasbaar

* Dit formaat is geschikt voor dranghekken van 230 cm t/m 235 cm breed. ** Dit formaat is geschikt voor dranghekken van 250 cm breed. *** Kies voor deze optie wanneer een brandwerend certificaat voor een indoor toepassing verplicht is.

Moment a.u.b. Message